Piątek, 9 grudnia 2016 r.

Imieniny: Wiesława, Leokadii KONTRAST

Partner serwisu:

Marek Gnyś: U współpracowników cenię przede wszystkim…

Kategoria: Krótko na temat
04.04.2016

...kompetencję, organizację pracy i umiejętność działania w zespole; odpowiedzialność i kreatywność – odpowiada dyrektor pionu produkcji Polfy Tarchomin SA. Przeczytaj pozostałe wypowiedzi Marka Gnysia dotyczące zarządzania ludźmi w farmacji.

U współpracowników cenię przede wszystkim… kompetencję, organizację pracy i umiejętność działania w zespole; odpowiedzialność i kreatywność

Najbardziej demotywujący w pracy jest… brak dobrej organizacji pracy, brak perspektyw rozwoju

Efektywnie pracujące zespoły ludzi można zbudować dzięki… odpowiedniej motywacji i wskazaniu celu, który wszyscy chcemy osiągnąć; identyfi kacji z celami realizowanymi przez zakład

Ludziom chce się pracować, kiedy… widzą sens pracy i są dowartościowani; widzą też efekty swojej pracy

Lider to według mnie… ktoś kto posiada autorytet, potrafi  poprowadzić za sobą zespół i zmotywować go do wydajnej pracy

Wdrażanie pomysłów pracowników liniowych daje… aktywację załogi, utożsamianie się z zakładem; widoczny efekt wdrożonego pomysłu wzmacnia motywację do dalszej pracy

Najtrudniejsza w zarządzaniu ludźmi jest… umiejętność rozwiązywania konfl iktów, umiejętność komunikacji

Kij czy marchewka? Marchewka, ale bardzo inteligentna

Wypowiedź pochodzi z numeru 1/2016 czasopisma "Przemysł Farmaceutyczny"

Fot. zasoby własne

 

Na skróty

© 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone. BMP'      O nas   Reklama   Newsletter   Polityka prywatności   Kontakt

Realizacja: Marcom Interactive
Newsletter BMP

Najważniejsze informacje ukazujące się w naszym portalu mogą otrzymać Państwo na skrzynkę e-mail za pomocą naszego bezpłatnego newslettera. Aby go zamówić prosimy wpisać swój adres e-mail w poniższym polu. Zapraszamy!

Polityka prywatności
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.