Niedziela, 4 grudnia 2016 r.

Imieniny: Barbary, Jana KONTRAST

Partner serwisu:

Sławomir Jaros wyróżniony w Programie Executive MBA

Kategoria: Z życia branży
20.04.2016

Dr Sławomir Jaros, członek Zarządu Mabion S.A., jako Student XVIII edycji Programu Executive MBA osiągnął najlepsze wyniki i tym samym otrzymał wyróżnienie dla najlepszego studenta sygnowane przez obydwie uczelnie realizujące Program Executive MBA - Uniwersytet Łódzki i R.H. Smith School of Business, University of Maryland.

Program EMBA, realizowany przez Polsko-Amerykańskie Centrum Zarządzania na Wydziale Zarządzania Uniwersytetu Łódzkiego, to studia, które oferują najnowszą wiedzę z zakresu nauk o zarządzaniu, jak i nabycie praktycznych umiejętności, niezbędnych na stanowiskach menedżerskich. Absolwenci uzyskują amerykański certyfikat Executive MBA wydany przez Robert H. Smith School of Business, University of Maryland oraz polskie świadectwo ukończenia studiów podyplomowych w Uniwersytecie Łódzkim.

R.H. Smith School of Business, University of Maryland, to szkoła biznesu ciesząca się międzynarodowym uznaniem w zakresie edukacji menedżerskiej. Program Executive MBA tej uczelni sklasyfikowany został w rankingu Financial Times, 2015 na 7 miejscu w USA, a sam uniwersytet plasuje się na 1 miejscu w ocenie poziomu satysfakcji studentów (Bloomberg Businessweek, 2015).

Natomiast Wydział Zarządzenia Uniwersytetu Łódzkiego posiada najwyższą – wyróżniającą ocenę instytucjonalną Państwowej Komisji Akredytacyjnej (PKA).

źródło: Mabion

Na skróty

© 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone. BMP'      O nas   Reklama   Newsletter   Polityka prywatności   Kontakt

Realizacja: Marcom Interactive
Newsletter BMP

Najważniejsze informacje ukazujące się w naszym portalu mogą otrzymać Państwo na skrzynkę e-mail za pomocą naszego bezpłatnego newslettera. Aby go zamówić prosimy wpisać swój adres e-mail w poniższym polu. Zapraszamy!

Polityka prywatności
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.