Partner serwisu
02 października 2017

Zobacz nowoczesny zakład produkcyjny Servier podczas XIII Jesiennego Sympozjum Przemysłu Farmaceutycznego i Kosmetycznego w Jachrance

Kategoria: XIII Jesienne Sympozjum Przemysłu Farmaceutycznego i Kosmetycznego

Już 18-19 października 2017 r. w hotelu Windsor w Jachrance odbędzie się Jesienne Sympozjum Przemysłu Farmaceutycznego i Kosmetycznego. Rolę Honorowego Gospodarza pełni ANPHARM grupa SERVIER oraz Laboratorium Kosmetyczne FLOSLEK Furmanek sp.j.

Zobacz nowoczesny zakład produkcyjny Servier podczas XIII Jesiennego Sympozjum Przemysłu Farmaceutycznego i Kosmetycznego w Jachrance

Weź udział w wycieczce po zakładzie produkcyjnym Servier

Jednym z punktów programu będzie wycieczka techniczna do  zakładu produkcyjnego, w trakcie której będzie można zobaczyć stacje tematyczne:

  • Magazyn i serializacja
  • Industry 4.0 w farmacji
  • Doskonałość operacyjna w produkcji
  • Laboratorium Kontroli Jakości
  • CSR-Społeczna odpowiedzialność Biznesu

INTERESUJĄCY PROGRAM

Podczas konferencji zostanie wygłoszonych kilkadziesiąt referatów. Przedstawiciele zakładu Servier wygłoszą prelekcje na temat: „Digilens. W jaki sposób utrzymać wydajność po OPEX” oraz „Jakość – kluczowy element zintegrowanego łańcucha dostaw”.

Szef Anpharm w Polsce, Colm Murphy nie tylko wygłosi wykład na temat perspektyw rozwoju branży farmaceutycznej, ale również weźmie udział w debacie na temat nowoczesnego zakładu produkcyjnego. Wśród stoisk znajdą Państwo te należące do Anpharm – będziemy opowiadać o możliwościach współpracy kontraktowej w ramach SERVIER CDMO.

WYDARZENIE W PIGUŁCE

Nazwa: Jesienne Sympozjum Przemysłu Farmaceutycznego i Kosmetycznego

Data: 18-19 października 2017 r.

Miejsce: Jachranka, Hotel Windsor

Organizator: BMP

Honorowi Gospodarze:

ANPHARM grupa SERVIER

Laboratorium Kosmetyczne FLOSLEK Furmanek sp.j.

fot. Anpharm
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ